Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea tyynynpäällinen 50x50, claret/gold

119,00€ 95,97€
119,00€ 95,97€

Yhteensä:

119,00€ 95,97€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Adea

Adean valmistava tyynynpäällinen upeasta Strawberry Thief kankaasta. Kangasta käytetään myös huonekalujen verhoiluun, joten kyseessä on kestävä ja laadukas kangas.

Materiaali: Polyesteri
Kangas: Snakeshead
Mitat: 50x50 cm
Väri: Claret, gold
Lisätietoa: Sisätyyny ostettavissa erikseen.

Tyynynpäällistä on saatavilla useassa eri koossa, joten otathan yhteyttä jos olet kiinnostunut muista kokovaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17