Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Trigon muistitaulu valkoinen

51,00€ 41,13€
51,00€ 41,13€

Yhteensä:

51,00€ 41,13€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Erik Man

Valmistaja: Umbra

Umbran Trigon muistitaulu on tyhjänäkin kaunis. Muistitaulun päällimmäinen kerros on metallia, jonka geometrinen kuvio paljastaa alemman kerroksen EVA vaahtomuovin. Trigon muistitauluun voi siis kiinnittää muistilaput ja valokuvat niin magneettien kuin nastojenkin avulla. Muistitaulun mukana tulee 12 magneettia ja 12 nastaa.

Materiaali: Metalli, EVA-vaahtomuovi
Mitat: 53 x 38 x 2 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17