Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Arrange tarjotin 25x25 harmaa

20,00€ 16,13€
20,00€ 16,13€

Yhteensä:

20,00€ 16,13€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Big Game

Valmistaja: Muuto

Muuto Arrange -sarja auttaa laittamaan työpöytäsi järjestykseen! Arrange-sarjasta löytyy erilaisia järjestelyyn tarkoitettuja tarjottimia useassa eri koossa, värissä ja materiaalissa. Voit yhdistellä ja sijoitella niitä oman makusi mukaan ja koostaa itsellesi sopivan kokonaisuuden asettelemalla osia päällekkäin. Erikokoisille tarjottimille voit huoletta piilottaa paperit, kynät, klemmarit ja viivottimet. Funktionaaliset Arrange-sarjan tuotteet tuovat leikkisyyttä työpisteellesi, olipa se sitten kotona tai toimistolla.

Materiaali: 100 % kierrätetty muovi
Mitat: Leveys 25 cm, pituus 25 cm, korkeus 3.5 cm
Väri: Harmaa
Hoito-ohjeet: Puhdistus tarvittaessa miedolla saippuavedellä. Ei voimakasta hankausta. Ei konepesua.
Lisätietoa: Arrange tarjotin 25 x 25 cm on tarkoitettu yhdeksi osaksi Arrange-sarjan tuotteista koostettuun kokonaisuuteen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17