Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY W&S Boulder kirjatuki ivory

75,00€ 60,48€
75,00€ 60,48€

Yhteensä:

75,00€ 60,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Wang & Söderström

Valmistaja: HAY

HAY W&S Boulder kirjatuki tuo pienen palan veistoksellisuutta kotiisi. Ainutlaatuinen kirjatuki on näyttävä yksityiskohta kirjahyllyysi. Boulder ei kuitenkaan ole vain pelkkä kirjatuki, sillä rohkean muotoilunsa ansiosta se sopii kauniiksi sisustuselementiksi mihin tahansa päätät sen sijoittaa. Boulder on yksi osa laajaa HAY WS tuoteperhetta.

Suunnittelijaduo Wang & Söderströmin mukaan nimetty funktionaalinen WS tuoteperhe koostuu useista pientuotteista, jotka ovat paitsi kauniita, myös käytännöllisiä apureita arjen eri askareissa.

Materiaali: Kivitavara
Mitat: Pituus 18.5 cm, syvyys 12.5 cm, korkeus 21.5 cm
Väri: Norsunluunvalkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17