Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Siena vahakangas tiilenpunainen/hiekka

42,00€ 33,87€
42,00€ 33,87€

Yhteensä:

42,00€ 33,87€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek Siena kankaan vahva graafinen kuosi on saanut inspiraationsa Alvar Aallon suosimasta italialaisesta kaupungista, jonka mukaan kangas on nimetty. Vuonna 1954 suunniteltu graafinen ja geometrinen Siena-kuosi löytää edelleen paikkansa kodeissa ympäri maailman. Artek Siena puuvillakangas sopii esimerkiksi verhojen ja tyynyliinojen valmistukseen.

Vuonna 2021 Siena kankaista julkaistiin kolme uutta väriä: hiekka, tiilenpunainen/hiekka sekä harmaa/vaaleanharmaa. Sekä tiilenpunaisessa että harmaassa sävyssä on uudenlainen varjokuviointi, joka luo tuttuun kankaaseen uutta ilmettä.

Valitse määräksi haluamasi metrimäärä. Kangas toimitetaan yhtenä mittana.

Materiaali: 100% akryylipinnoitettu puuvilla
Mitat: Leveys 145 cm
Väri: Tiilenpunainen, hiekka, valkoinen
Hoito-ohjeet: Hellävarainen pesu 40°C. Kutistuminen max. 4%. Silitys kääntöpuolelta.
Lisätietoa: Vahakankaassa ei ole reunatekstiä, toisin kuin puuvillakankaassa. Mahdollista tilata vain tasametrein.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17