Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kirsikankukka kangas tummansininen

60,00€ 48,39€
60,00€ 48,39€

Yhteensä:

60,00€ 48,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Aino Aalto

Valmistaja: Artek

Artek Kirsikankukka puuvillakankaan kuvioinnin on suunnitellut Aino Aalto jo vuonna 1933. Valkoiset, herkät kukat tummansinisellä taustalla luovat kuosin, joka kestää aikaa. Inspiraation kuosiin Aino Aalto sai silkkihuivista, jonka Japanin suurlähettilään vaimo, Madame Ichikawa aikanaan lahjoitti hänelle. Herkän ja ainutlaatuisen puuvillakankaan ilme tuo ajattoman raikkaan tuulahduksen sisustukseen. Kirsikankukka kangas on osa FIN/JPN -ystävyyskokoelmaa.

Kirsikankukka kangas painetaan kimonokuviointiin erikoistuneessa perheyrityksessä Kiotossa. Painotalossa käytetään ikivanhaa japanilaista Tenasen-menetelmää, jossa kuosi painetaan silkkipainokehyksien avulla kankaalle. Silkkipainot sijoitetaan kankaalle huolellisesti käsin. Menetelmä jättää sijaa ainutlaatuiselle käsityön jäljelle ja tulos muistuttaa niitä luonnollisia poikkeavuuksia, joita löytyy puista ja muista luonnonmateriaaleista.

Materiaali: Puuvilla
Mitat: Leveys 114 cm
Väri: Tummansininen, valkoinen
Hoito-ohje: Hienopesu 40 °C

Valitse määräksi haluamasi metrimäärä. Kangas toimitetaan yhtenä mittana.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17