Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek H55 kangas valkoinen-harmaa

29,00€ 23,39€
29,00€ 23,39€

Yhteensä:

29,00€ 23,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Elissa Aalto

Valmistaja: Artek

Artek H55 kankaassa on Elissa Aallon suunnittelema kuosi. Ensimmäisen kerran kuosi nähtiin vuonna 1955 Helsingborgin näyttelyssä Ruotsissa osana Alvar Aallon studion suunnittelemaa malliasunnon sisustusta. Kankaan H-kirjaimista muodostuva kuosi on tyylikäs ja tunnistettava. Artek H55 kankaasta voi valmistaa sisustustarvikkeita, verhoja tai tyynyjä.

Materiaali: 100 % puuvilla
Mitat: Leveys 150 cm
Hoito-ohje: Pesu 40 asteessa. Kutistuminen max. 5%. Silitys kääntöpuolelta.

Valitse määräksi haluamasi metrimäärä. Kangas toimitetaan yhtenä mittana.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17