Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

KREAFUNK aGO Bluetooth-kaiutin valkoinen

39,00€ 31,45€
39,00€ 31,45€

Yhteensä:

39,00€ 31,45€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: KREAFUNK

KREAFUNK aGO bluetooth-kaiutin sopii jopa taskuun ja on siksi loistava matkakumppani. Pienikokoinen aGO tarjoaa jopa 10 tuntia musiikkia siellä missä sitä tarvitset. Roiskeen- ja pölynkestävän kaiuttimen uskallat ottaa mukaan vaikka rannalle tai pihajuhliin. Elegantti tyyli ja iskevä äänentoisto luovat lyömättömän kokonaisuuden. KREAFUNK tuotteet toimitetaan tyylikkäissä, liukukantisissa puulaatikoissa. Mitat: Halkaisija 8 cm, korkeus 3,9 cm Paino: 180 g Väri: Dusty pink/ruusukulta, valkoinen/ruusukulta tai musta/ruusukulta Ominaisuudet: Akunkesto 10 tuntia Bluetooth 5.0 Sisäänrakennettu mikrofoni puheluille Roiskeen- ja pölynkestävä Sisäänrakennettu lithium akku Sisältää latauskaapelin

Kysy lisätietoja

Valmistaja

KREAFUNK - ”Don’t live to retire. Dance while the music is playing.”

KREAFUNK on tanskalainen lifestyle-brändi, jolla on yksinkertainen filosofia: Elämän ei kuulu olla ainaista pyrkimystä täydellisyyteen. KREAFUNK juhlistaa tavallisen arkielämän monimuotoisuutta, jossa pienet asiat tekevät siitä poikkeuksellisen.

Ei tarvitse kiivetä vuorille saavuttaakseen hyvän elämän, tai täyttää kotiaan tavaroilla tehdäkseen vaikutuksen. Ei tarvitse olla kuvankaunis ollakseen cool. Unohda täydellisyys.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17