website

-15%

KREAFUNK aBEAN langattomat kuulokkeet hiekka

59,50€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 59,50 €
Mitat: Yksi kuuloke 2 x 1 x 1 cm
Latauskotelon mitat: Pituus 6 cm, korkeus 4 cm, syvyys 2.9 cm
Väri: Hiekka
Lisätietoa: Muistathan poistaa muovisuojan kuulokkeista ennen ensimmäistä käyttöä. Mukana kolme erikokoista korvatyynyparia.

Ominaisuudet:
Akunkesto 20 tuntia
Bluetooth 5.0
Latausaika noin 1.5 tuntia
Roiskeenkestävä (IP44)
Kuulokkeiden akun koko 50 mAh
Latauskotelon akun koko 450 mAh
Latauskotelo tukee langatonta Qi-latausta

KREAFUNK


Kreafunk on tanskalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa langattomia Bluetooth-kaiuttumia ja -kuulokkeita, sekä jonkin verran myös muita jpienelektroniikkatuotteita. Yrityksen perustivat Kenneth Melchoff Bahnsen ja Ruben Fog-Fredsgaard vuonna 2011, ja se on nopeasti saavuttanut suosiota tyylikkään muotoilun ja korkealaatuisen äänentoiston yhdistelmällä.

Kreafunkin tuotteiden suunnittelussa keskitytään minimalistiseen tyyliin, laadukkaisiin materiaaleihin ja helppokäyttöisyyteen. Yksi Kreafunkin tunnetuimmista tuotteista on aMajor Bluetooth-kaiutin, joka on saanut suosiota koon, langattoman yhteyden ja laadukkaan äänen ansiosta. Heidän kuulokemallistonsa, kuten aHead ja aWear, tarjoavat langattoman kuuntelukokemuksen tyylikkäällä muotoilulla ja hyvällä äänenlaadulla. Kreafunkin tuotteet yhdistävät musiikin kuuntelun ja arjen toiminnallisuuden. Ne on suunniteltu sopimaan moderniin elämäntyyliin ja tarjoamaan korkealaatuista ääntä kodin, matkojen tai liikkeellä olon aikana.

Lisäksi Kreafunk panostaa ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. He pyrkivät käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Kreafunkin tuotteet ovat saatavilla useissa maissa ympäri maailmaa ja ne ovat suosittuja niin musiikin ystävien kuin design-harrastajien keskuudessa. Yritys jatkaa tuotevalikoimansa kehittämistä ja uusien innovaatioiden luomista ääni- ja elektroniikkatuotteissaan.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search