Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Geneva Model XL Bluetooth

2199,00€ 1773,39€
2199,00€ 1773,39€

Yhteensä:

2199,00€ 1773,39€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Geneva

High end –tason kotiteattereihin keskittyvä Home Theater –lehti antoi Model XL:lle vuoden par¬haan uuden tuotteen huikean palkinnon. Se on löytänyt tiensä myös johtavien tuotesuunnittelijoiden, muodinluojien, arkkitehtien, taiteilijoiden ja taiteenkerääjien koteihin ja studioihin. Geneva Model XL on varsinainen katseenvangitsija, joka luo suuren ja yksityiskohtaisen äänen suurempaankin tilaan.

Tyylikäs pianolakattu puukotelo kätkee sisälleen kaiuttimien, vahvistimien ja langattoman toiston lisäksi kelkattoman CD-soittimen, FM-radion sekä liitännät ulkoisille laitteille. Kaikki tämä yhdessä kauniissa pianolakatussa puukotelossa - ilman perinteisen äänentoistolaitteiston johtosotkuja. Kuuden erikseen koteloidun kaiuttimen ja kuuden tehokkaan vahvistimen ansiosta Model XL tuottaa suuren ja yksityiskohtaisen äänen, jota normaalisti voi odottaa vain kalliimmilta stereolaitteistoilta.

Uuden Model XL Wirelessin myötä nautit laadukkaasta äänenlaadusta langattomasti, eikä musiikkitoistimesi merkillä ole enää väliä. Apple, Nokia tai Samsung - Model XL Wireless nostaa laitteen kuin laitteen Hi-Fi- luokkaan ja vielä langattomasti! Nautit siis lempimusiikistasi langattomasti ja loistokkaalla äänenlaadulla.

Leveys 55 cm
Korkeus 61,3 cm
Syvyys 37 cm

Paino: 35,1Kg

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Geneva 

Sveitsiläinen Geneva Lab tuo yksinkertaisuutta edistyksellisiin elektroniikkatuotteisiin. Asiantuntijat useilta eri teollisuudenaloilta pitävät heidän tuotteitaan suorituskyvyn, yksinkertaisuuden, tyylin ja kestävyyden erinomaisena yhdistelmänä. WIRED-lehti kruunasi Geneva Sound Systemsin audiomaailman ”Steinwayksi”, jonka rinnalla muut järjestelmät näyttävät vain lelupianoilta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17