Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Cubiko peili

120,00€ 96,77€
120,00€ 96,77€

Yhteensä:

120,00€ 96,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Martin Luu & Eugenie De Loynes

Valmistaja: Umbra

Umbra Cubiko peili on suunniteltu tarjoamaan hyödyllistä säilytystilaa pieniinkin tiloihin. Peilin taakse on piilotettu kolme kätevää hyllyä, jossa voit säilyttää asusteita, hammasharjaa, avaimia tai muita pieniä esineitä. Kaunis ja käytännöllinen peili sopii niin eteiseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Pääset käsiksi hyllyille sijoitettuihin esineisiin peilin molemmilta sivuilta. Peilin hyllyt on valmistettu ruosteenkestävästä jauhemaalatusta teräksestä.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, peililasi
Mitat: Leveys 30 cm, syvyys 13 cm, korkeus 62 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17