Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Sillon SH4 46cm peili messinki

351,00€ 283,06€
351,00€ 283,06€

Yhteensä:

351,00€ 283,06€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sebastian Herkner

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Sillon on Sebastian Herknerin suunnittelema Art Deco henkinen peili. Peilin nimi on ranskaa ja tarkoittaa uurretta. Sillon peilin reunat onkin koristeltu kauniilla uurteilla. Peiliä on saatavilla kolmessa eri koossa, kiiltävillä kromin ja messingin värisillä reunoilla, jotka viimeistelevät ylellisen ilmeen. Peilit näyttävät upealta niin yksin kuin yhdessä useamman erikokoisen peilin ryhmänä. Hienovaraisen kaunis peili on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen.

Materiaali: Hopeansävyinen peili, päällystetyt metallireunukset
Mitat: Halkaisija 46 cm
Väri: Messinki

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17