website

-15%

Normann Copenhagen Flip peili valkoinen

97,75€
Toimitusaika:
3-4 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 115,00 €
Materiaali: Maalattu teräs, peililasi
Mitat: Pituus 28 cm, syvyys 19.5 cm, korkeus 34.5 cm
Väri: Valkoinen

Normann Copenhagen on tanskalainen muotoilubrändi, joka tunnetaan korkealaatuisista ja tyylikkäistä sisustustuotteistaan. Yrityksen perustivat Jan Andersen ja Poul Madsen vuonna 1999 Kööpenhaminassa, Tanskassa. Normann Copenhagenin tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman sisustustuotteita, mutta myös isompia huonekaluja, valaisimia ja astioita.

Kansainvälistä mainetta niittänyt Normann Copenhagen tunnetaan modernista ja minimalistisesta muotoilusta, joka yhdistää toiminnallisuuden ja esteettisen ilmeen. Yritys on tehnyt yhteistyötä useiden nimekkäiden suunnittelijoiden kanssa, joiden luomia tuotteita he valmistavat. Normann Copenhagenin tuotteissa korostuvat skandinaaviset designperiaatteet, kuten yksinkertaiset linjat, laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely.

Normann Copenhagenin tuotteet ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja useita designpalkintoja niiden innovatiivisesta muotoilusta. Heidän tuotteidensa valikoima vaihtelee aina klassisista ja ajattomista esineistä rohkeisiin ja leikkisiin designratkaisuihin. Yrityksen arvot keskittyvät kestävään suunnitteluun ja vastuullisuuteen. Normann Copenhagen pyrkii valmistamaan tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä kestävällä tavalla tuotetuista materiaaleista.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Javier Moreno Studio

Samankaltaisia tuotteita

Search