Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Framed peili S harmaa/kirkas

335,00€ 270,16€
335,00€ 270,16€

Yhteensä:

335,00€ 270,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuto Framed peili toimii hyvin niin eteisessä kuin makuuhuoneessakin. Soikeanmuotoisen peilin kolmiulotteinen olemus antaa peilille kauniin ilmeen. Suunnittelijaduo Anderssen & Voll halusivat peiliin muutakin kuin vain pelkän heijastavan pinnan, minkä ansiosta Framed peili muokkautuikin toimimaan myös pienenä taideteoksena seinällä. Framed peiliä on saatavilla kahdessa eri koossa ja useassa eri sävyssä. Peilit toimivat mainiosti yksin, mutta myös erikokoisten ja -väristen peilien ryhmässä.

Materiaali: Kehys jauhemaalattu teräs, peililasi
Mitat: Korkeus 59 cm, leveys 44 cm, syvyys 4 cm
Väri: Harmaa
Lisätietoa: Kirkas peililasi.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17