Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 124° peili keskikoko saarni hylly

420,00€ 338,71€
420,00€ 338,71€

Yhteensä:

420,00€ 338,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 10 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Daniel Rybakken

Valmistaja: Artek

Artek 124° peili tuo erityistä tilan tunnetta luomalla kaksipuolisen heijastuksen tilasta. Peilin puoliskot ovat 124 asteen kulmassa toisiinsa nähden, joten katsoessasi suoraan peiliin, et näe heijastusta itsestäsi. Daniel Rybakkenin suunnittelemat peilit ovat mielenkiintoisia ja leikkisiä valon heijastusta tutkivia teoksia. Artek 124° peilin voit kiinnittää seinään tai asettaa vaakasuoralle tasolle. Runollisen tyylipuhtaista 124° peileistä on kolme eri kokoista versiota.

Materiaali: Ruostumaton teräs, alumiini, saarni
Mitat: Leveys 42 cm, syvyys 18 cm, korkeus 35 cm
Väri: Saarni

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17