Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Warm Nordic Beak Bird Tall Heron

90,00€ 72,58€
90,00€ 72,58€

Yhteensä:

90,00€ 72,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Svend Aage Holm-Sørensen

Valmistaja: Warm Nordic

Warm Nordic Beak Bird puulinnut ovat persoonallinen lisä sisustukseen ja loistava lahjaidea. Beak Bird on Svend Aage Holm-Sørensenin suunnittelema sarja koristelintuja. Jokaisella näillä kauniilla, tiikistä valmistetulla Beak Birdillä on oma persoonallinen ilmeensä ja nimensä. Tiikin ulkoasu vaihtuu vuosien varrella sen pinnan patinoituessaan kauniisti.

Beak Bird löydettiin Svend Aage Holm-Sørensenin kodin ullakolta. Yhteisymmärryksessä hänen jälkeläistensä kanssa Warm Nordic otti tuotantoonsa tämän piilotetun aarteen. Nyt persoonalliset linnut ovat valmiina valloittamaan maailman persoonallisuudellaan.

Materiaali: öljytty tiikki
Mitat: pituus 19 cm, leveys 5,5 cm, korkeus 36 cm
Väri: tiikki

Kysy lisätietoja

Valmistaja

We aren’t cool. We’re Warm Nordic.

Warm Nordic on tanskalainen kunnianhimoinen brändi, joka on ankkuroinut pohjoismaiseen design historiaan ajattoman ja esteettisen tyylin, joka inspiroi sinua arvostamaan elämän pieniä asioita. Yritys on lopputulos useiden vuosien intensiivisestä työstä uuden muotoilun, muotoilun historian, laadun ja persoonallisuuden parissa. Warm Nordic tarjoaa värikkään ja hurmaavan huonekalukattauksen sekä valaisimia ja sisustustuotteita täynnä persoonallisuutta. Tuotteet kiteyttävät pohjoismaisen sielunmaiseman, jonka ansiosta ne ovat ajattomia ja lämminhenkisiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17