Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Resting Cat pieni valkoinen

160,00€ 129,03€
160,00€ 129,03€

Yhteensä:

160,00€ 129,03€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Front

Valmistaja: Vitra

Vitra Resting Cat on suloinen keraamiikkakissa, joka viihtyy kaikenlaisissa kodeissa. Ilahduttava, nukkuvaa kissaa esittävä on osa Resting Animals -tuotesarjaa ja Resting Cat hahmoa on saatavilla kahdessa eri koossa.

Sofia Lagerkvistin ja Anna Lindgrenin design toimisto Front teki taustatutkimusta ihmisten suhteesta figuratiivisiin koriste-esineisiin. Tutkimus tehtiin kyselemällä sattumanvaraisesti valituilta ihmisiltä, mitkä ovat heidän elämänsä tärkeimpiä esineitä. Suurin osa vastanneista nimesi eläinfiguureja, jotka tuntuivat omaavan persoonallisuuden, tiettyjä ominaisuuksia tai yhteisen historian. Tutkimuksen pohjalta syntyi suloinen Resting Animals -tuotesarja, joka kuvaa lepääviä ja nukkuvia eläimiä.

Materiaali: Lasitettu keramiikka
Mitat: Leveys 27 cm, syvyys 21 cm, korkeus 12 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17