Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra puunukke No. 12

119,00€ 95,97€
119,00€ 95,97€

Yhteensä:

119,00€ 95,97€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alexander Girard

Valmistaja: Vitra

Alexander Girardin vuonna 1953 kotiinsa valmistama pienoissarja koristeellisia puunukkeja päätyi Vitran tuotantoon 2000-luvulla. Omaleimaiset figuurit on maalattu käsin kuusipuusta valmistettuihin hahmoihin ja kuviot ovat ammentaneet inspiraationsa alkuperäiskansojen taiteesta. Vitran puunukeilla luot aivan erityistä tunnelmaa niin lastenhuoneeseen kuin muuallekin kotiin!

Koko: 8 x 18 cm
Materiaali: Käsinmaalattu kuusi
Väri: Monivärinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17