Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra L'Oiseau keramiikkalintu harmaa

115,00€ 92,74€
115,00€ 92,74€

Yhteensä:

115,00€ 92,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Vitra

Vitra L'Oiseau keramiikkalintu on tunnettujen suunnittelijaveljesten Ronan ja Erwan Bouroullecin käsialaa. Pelkistetty ja pehmeälinjainen keramiikkalintu on kulkenut kotien sisustuksessa ympäri maailmaa aina vuodesta 2011. Jokainen elegantti L'Oiseau keramiikkalintu on ainutlaatuinen ja uniikki, sillä käsityönä tehdyt työvaiheet antavat jokaiselle yksilölle omat kauniit piirteensä. Sana "oiseu" tarkoittaa ranskaksi lintua.


Materiaali: Mattaviimeistelty keramiikka
Mitat: Leveys 6 cm, pituus 24.5 cm, korkeus 15 cm
Väri: Harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17