Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Vana tarjotin ja peili valkoinen

40,00€ 32,26€
40,00€ 32,26€

Yhteensä:

40,00€ 32,26€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Anthony Keeler

Valmistaja: Umbra

Vana tarjottimella pidät päivittäiset kauneustuotteesi kätevästi käden ulottuvilla. Tarjottimessa on kaksi kerrosta ja sen yläosassa on kaksipuolinen peili, jota voi käyttää myös käsipeilinä. Peilin toinen puoli on 10x suurentava. Isommassa tarjotinosassa on irrallinen kuminen alusta, joka pitää tavarat paremmin paikoillaan.

Materiaali: metalli, lasi, muovi, pyökki
Mitat: 17.8 x 27.9 x 29.2 cm
Väri: valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17