Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Tesora korurasia savunharmaa

35,00€ 28,23€
35,00€ 28,23€

Yhteensä:

35,00€ 28,23€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Sung Wook Park

Valmistaja: Umbra

Umbra Tesora korurasia koostuu kahdesta pyöreästä säilytysrasiasta ja metallikannesta. Osat voidaan pinota päällekkäin tai erottaa toisistaan. Kansi toimii kuin pienenä tarjottimena korurasian päällä. Korurasia on pehmustettu pohjasta sekä sisältä että ulkoa, joten se ei jätä naarmuja pöytään ja suojaa tärkeitä korujasi. Korurasian kerrosten kaunis pintatekstuuri tuo ripauksen ylellisyyttä kokonaisuuteen.

Mitat: 13 x 13 x 11 cm
Väri: Savunharmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17