Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Strumba Kalimba peukalopiano natural

40,00€ 32,26€
40,00€ 32,26€

Yhteensä:

40,00€ 32,26€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Dominic Montante

Valmistaja: Umbra

Umbra Strumba Kalimba on modernisoitu versio perinteisestä peukalopianosta. Zimbabwesta lähtöisin oleva instrumentti on helppo oppia hallitsemaan. Pyökistä valmistetussa Strumba Kalimba peukalopianossa on pyöristetyt kulmat ja metalliset koskettimet. Soitin on myös persoonallinen lahjaidea mihin tahansa juhlaan.

Materiaali: Pyökki, metalli
Mitat: Pituus 16 cm, leveys 11 cm, korkeus 6 cm
Väri: Luonnonvärinen puu, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17