Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Flex surelock vessaharja

30,00€ 24,19€
24,00€ 19,35€
30,00€ 24,19€
24,00€ 19,35€

Yhteensä:

24,00€ 19,35€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Umbra

Umbra Flex surelock on näppärä joko seinään tai lattiaan kiinnitettävä vessaharja. Tehokkaan imukupin ansiosta se tarrautuu kiinni monenlaisiin eri seinä- ja lattiapintoihin tarpeesta riippuen. Flex vessaharjassa on kuminen harjaspää, joka on muotoiltu ulottumaan haastavimpiinkin paikkoihin. Kuminen harjaspää myös poistaa bakteereja tehokkaasti ja on pitkäikäisempi.

Flex surelock vessaharjan kansi on automaattinen - harjaa nostaessa kansi nousee ja jää yläasentoon, kun vastaavasti harjaa pistettäessä takaisin, kansi sulkeutuu. Kaikki ilman, että sinun tarvitsee koskea muuhun kuin harjan varteen.

Flex vessaharjan kompakti koko takaa mahdollisuuden sijoittaa sen monenlaisiin vessoihin.

Materiaali: Alumiini, ABS-muovi, PVC-muovi, termoplastinen kumi
Mitat: Leveys 7.8 cm, syvyys 10.9 cm, korkeus 31.2 cm
Paino: 0.35 kg
Väri: Valkoinen
Lisätietoa: Umbra suosittelee kiristämään surelock mekanismia kuukauden välein.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17