Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Buddy ovistoppari 2kpl

19,00€ 15,32€
19,00€ 15,32€

Yhteensä:

19,00€ 15,32€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Sung Wook Park & Alan Wisniewski

Valmistaja: Umbra

Umbra Buddy ovistoppari on leikkisä ja käytännöllinen kaveri. Hauska Buddy auttaa pitämään oven avoinna samalla kun näyttää itse jääneensä jumiin oven alle. Buddy hahmo on valmistettu pehmeästä termoplastisesta kumista, joten se ei naarmuta lattioita ja pitää oven visusti paikoillaan. Umbra Buddy ovistoppari on myös leikkisä lahjaidea.

Materiaali: Termoplastinen kumi
Mitat: Pituus 15, korkeus 6 cm, leveys 11 cm
Väri: Harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17