Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Parolan Rottinki mattopiiska

16,00€ 12,90€
16,00€ 12,90€

Yhteensä:

16,00€ 12,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Valmistaja: Parolan Rottinki

Parolan Rottingin tyylikäs mattopiiska. Perinteikkäässä, rottinkisessa mattopiiskassa on aitoa mummolan tuntua. Kevyt mattopiiska miellyttää silmää pyöreän pehmeillä muodoillaan.

Parolan Rottingin tuotteet valmistetaan parhaimmasta raaka-aineesta ja viimeistellään aina laadukkaasti. Rottinkituotteet ovat kestäviä ja sietävät hyvin lämpötilavaihteluita, joten kylmyyskään ei ole ongelma. Tuotteen pintaan ei saa päästää kertymään vettä tai lunta.

Mitat: Leveys 28 cm, Korkeus 76 cm
Väri: luonnonvärinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Parolan Rottinki on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Parolassa Aulis Herrasen ja hänen vaimonsa Toinin toimesta. Pariskunta alkoi yhdessä valmistaa rottinkikalusteita ja kaupankäynnin vilkastuttua yrityksessä oli parhaimmillaan kolmekymmentä työntekijää. Yritystoiminta kukoisti aina vuoteen 1986 saakka, jolloin Indonesian hallitus kielsi jopa kuolemanrangaistuksen uhalla rottinkiraaka-aineen myymisen ulkomaille. Kiellon takana oli toive työllistää oman maan kansalaisia.

Alkoi vaikea aika Parolan Rottingin historiassa ja vuonna 1987 yrityksen perustanut Aulis Herranen menehtyi sairauskohtaukseen. Tämän jälkeen yrittäjäpariskunnan tytär Anitta otti entistä enemmän vastuuta yrityksestä silloisen puolisonsa kanssa. Yrityksen ja erehdyksen kautta yritys onnistui lopulta löytämään Indonesiasta hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin. Tämän avulla Parolan Rottingin toiminta pystyi jatkumaan laadukkaiden rottinkituotteiden maahantuonnin parissa.

Parolan Rottingin klassikkotuotteisiin lukeutuvat muun muassa riippukeinu, Vintage ja Lumikenkä -sarja. Nostalgian tuntu sekä rottingin keveys ja ajattomuus ovat syynä rottingin kestosuosioon. Aidon Parolan Rottingin tuotteen tunnistaa tuotteessa olevasta metallilaatasta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17