Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Jalo Helsinki Kupu palovaroitin ruskea

29,00€ 23,39€
29,00€ 23,39€

Yhteensä:

29,00€ 23,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Harri Koskinen

Valmistaja: Jalo Helsinki

Jalo Helsinki Kupu palovaroitin on turvaksi sinulle sekä rakkaimmillesi ilahduttaen samalla ulkonäöllään. Harri Koskisen muotoilema Kupu toimii optisella savunhavaitsemistekniikalla, joka on nykyisin luotettavin ja yleisin palovaroittimissa käytetty tekniikka. Palovaroittimen havaitessa savua, se ilmoittaa siitä kovalla ja jatkuvalla varoitusäänellä. Ääni on vahvuudeltaan 85 desibeliä.

Jalo Helsinki Kupu palovaroittimet on varustettu diagnostiikkatoiminnolla. Laite siis tarkastaa itse itsensä tasaisin väliajoin, mikä takaa laitteen kunnollisen toimintakyvyn koko sen eliniän ajan. Ja toisin kuin muissa tavanomaisissa palovaroittimissa, Kuvussa koko pinta toimii testinappulana.

Kupu palovaroittimen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Laitteen mukana tulevasta teipistä poistetaan suojamuovi ja palovaroitin painetaan kattoon. Halutessaan Kupu palovaroittimen voi kiinnittää myös mukana tulevien asennusruuvien avulla.

Mitat: Leveys 11 cm, pituus 11 cm, korkeus 3.9 cm
Väri: Ruskea
Lisätietoa: Tuote on testattu ja sertifioitu EU:ssa ja se soveltuu ainoastaan kotikäyttöön.

Tekniset tiedot:
- Optinen toimintaperiaate
- Jännite 9V
- Sallittu ympäristön kosteus max. 90%
- Virrankulutus käytössä 15 mA
- Äänenvoimakkuus 85 dB, 3 metrin etäisyydellä
- Toimintalämpötila 0-45 °C
- Paristo 3 x 3V lithium-paristo

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Jalo Helsinki - Kauniit paloturvatuotteet

Jalo Helsinki tekee paloturvatuotteita, jotka paitsi luovat turvaa, mutta myös näyttävät kauniilta. Monenlaiseen sisustukseen sopivat palovaroittimet toimivat optisella savunhavaitsemistekniikalla, joka on nykyaikaisin ja luotettavin palovaroittimissa käytettävä tekniikka.

Ainutlaatuiset paloturvallisuustuotteet ihastuttavat designillaan ja tekevät teknologiasta kaunista sekä haluttavaa. Jalo Helsinki tuotteita jokainen muotoilun ystävä haluaa sisällyttää omaan arkeensa ja parantaa turvallisuuttaan kotona.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17