Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Doggielounge suuri ruskea

119,00€ 95,97€
119,00€ 95,97€

Yhteensä:

119,00€ 95,97€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alex Bergman

Valmistaja: Fatboy

Ruskea

Doggielounge on oma peti kaikille koirille. Saatavana kahdessa eri koossa pienille ja suurille roduille. Doggieloungen kangas on voimakasta nylonia ja se hylkii kosteutta ja epämieluisia hajuja. Tahrat saa hyvin pyyhittyä kostealla pyyhkeellä. Täyttää EU:n tuoteturvallisuus- ja laatuvaatimukset. Takuu 6 kk.

Leveys 120 cm
Syvyys 80 cm
Korkeus 15 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17