Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Blomus Fraga huonetuoksu French Cotton

-15%
32,00€ 25,81€
27,20€ 21,94€
32,00€ 25,81€
27,20€ 21,94€

Yhteensä:

27,20€ 21,94€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: Blomus

Blomuksen Fraga French Cotton huonetuoksulla tuot ripauksen puhtaiden puuvillalakanoiden tuoksua kotiisi. Viikunantuoksuinen Fraga on yhdistelmä puuvillan tuoksua sekä yrittisiä ja kukkaisia aromeja. Nestemäinen tuoksu itsessään on värjätyssä lasipullossa, jonka päälle asetetaan valkoinen betonikupu. Näin Fraga huonetuoksut paitsi tuoksuvat taivaalliselle, myös näyttävät kauniilta - asetitpa ne sitten makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen.

Pakkauksen mukana tulevat tikut asetetaan pulloon, jolloin ne levittävät tuoksua tasaisesti. Fraga huonetuoksuja on saatavilla eri väreissä sekä tuoksuissa. Tuotteeseen on mahdollistaa ostaa myös täyttöpakkauksia, jotka sisältävät 100 ml tuoksunestettä sekä 5 kpl tikkuja.


Materiaali: Betoni, lasi, muovi
Mitat: Halkaisija 9 cm, korkeus 27.5 cm
Tilavuus: 100 ml
Tuoksu: Puuvilla (French Cotton)
Väri: Valkoinen (Lily White)
Lisätietoa: Sisältää 5 kpl tikkuja.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Blomus - Laatua ja luotettavuutta

Blomuksen tuotteissa yhdistyy erinomainen laatu ja taidokkaat tekijät. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1921, jolloin se valmisti pyörän osia ja vuonna 1961 pääpaino siirtyi lahjoihin ja design tuotteisiin. Saksalainen perheyritys pyörii nyt Blomen perheen neljännessä polvessa.

Uteliaisuus ja ympäröivä maailma inspiroivat Blomuksen uusia tuotteita. Samaan aikaan jokainen tuote on tarkoin valittu jatkamaan Blomuksen vahvaa brändiä.

Omistautuminen laadulle on Blomuksen tärkeimpiä periaatteita. Tuotteiden valmistuksessa pyritään jatkuvaan kehittymiseen. Blomus haluaa pysyä tunnettuna kunnioittavasta, rehellisestä, luottamuksellisesta ja ahkerasta asenteestaan.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17