Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Vaivaisukko säästölipas

78,00€ 62,90€
78,00€ 62,90€

Yhteensä:

78,00€ 62,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: COMPANY

Valmistaja: Artek

Artek Vaivaisukko säästölipas esittää ennen vanhaan kirkon ovelle pystytettyä puista vaivaisukkopatsasta. Vaivaisukon avulla kerättiin rahaa köyhien avustamiseksi. Säästölippaan suunnitellut COMPANY kertoo Vaivaisukon muistuttavan kaamoksesta, pimeästä ja kylmästä talviajasta, jolloin inhimilliset tarpeemme ja avuntarve korostuvat. Säästölippaan pohjassa on korkista valmistettu irrotettava korkki, jonka avulla säästöt saa halutessaan pois lippaasta.

Vaivaisukko säästölipas kuuluu COMPANY:n suunnittelemaan Secrets of Finland tuoteperheeseen, johon kuuluu yhteensä seitsemän käsintehtyä keramiikkaesinettä. Secrets of Finland on osa Artekin FIN/JPN-ystävyyskokoelmaa.

Materiaali: käsintehtyä keramiikkaa, hiekanvärinen mattalasitus
Mitat:
Korkeus 16,5 cm
Leveys 10 cm
Syvyys 10 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17