Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes San Francisco nutria/kitti

548,00€ 441,94€
548,00€ 441,94€

Yhteensä:

548,00€ 441,94€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ritva Puotila

Valmistaja: Woodnotes

Woodnotesin San Francisco matto on Ritva Puotilan suunnittelema kaunis matto jokaiseen tilaan ja käyttötarkoitukseen. Matto koostuu niin isoista, kuin pienistä raidoista kolmessa eri maanläheisessä sävyssä. San Francisco matto on myös käsitelty likaa hylkiväksi ja allergiaystävälliseksi.

Vuonna 2017 San Francisco matolle myönnettiin Interior Innovation Iconic Awards'in Bes of Best palkinto, jonka myöntää saksalainen muotoilua edistävä organisaatio German Design Council.

San Francisco matto on viimeistelty reunaompeleilla ja päätyhapsuilla, mutta mattoa on saatavilla myös kaikilla muilla viimeistelymahdollisuuksilla, kuten kanttauksella ja päätykäänteellä. Myös mittatilauskoot onnistuvat. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista variaatioista!

Materiaali: 86% paperinaru (kude), 14% puuvilla (loimi)
Mitat: 80 x 200, 140 x 200 tai 170 x 240 cm
Väri: Nutria, kitti
Lisätietoa: Matossa on likaa hylkivä käsittely. Antistaattinen. Sopii myös allergiseen perheeseen. Paloturvallinen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17