Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes Grid matto 140x200

829,00€ 668,55€
829,00€ 668,55€

Yhteensä:

829,00€ 668,55€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Woodnotes

Woodnotes Grid villamatto tuo lämmintä pehmeyttä tilaan. Käsinsolmitussa Grid matossa näkyvät käsityön jälki sekä lampaanvillan luonnollinen väri. Mustaa mattoa lukuunottamatta mattoja ei ole kemiallisesti värjätty. Matossa on matala ja tiivis nukkapinta sekä kulmissa koristetupsut, jotka voi halutessaan poistaa.


Materiaali: 90% puhdas villa, 10% puuvilla
Mitat: 140 x 200 cm
Paksuus: 20 mm (nukan korkeus 15 mm)
Väri: Valkoinen/harmaa, valkoinen/musta, valkoinen/kameli tai valkoinen/vaaleanharmaa
Lisätietoja: Valmistusteknisistä syistä maton koko voi vaihdella 5-10 cm.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17