Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes Beach kitti-valkoinen

498,00€ 401,61€
498,00€ 401,61€

Yhteensä:

498,00€ 401,61€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ritva Puotila

Valmistaja: Woodnotes

Ritva Puotilan suunnittelema Beach-matto on saanut inspiraationsa rannan ja veden välisestä jännittävästä kontrastista. Matto on jaettu jyrkästi kahteen osaan, maahan ja veteen, jolloin vahvat värisävyt korostuvat. Toinen osa on 70% ja toinen 30% maton pinta-alasta. Woodnotesin Beach-matto on hillityn tyylikäs ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

Mattoon on ommeltu reunaviimeistely ja ohut päätykäänne.

Materiaali: 86% paperinaru (kude), 14% puuvilla (loimi).

Matossa on likaa hylkivä käsittely.
Antistaattinen.

Sopii myös allergiseen perheeseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17