VM Carpet Hattara matto valkoinen

Koko: 80x200

219,00€
Toimitusaika:
3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: 100 % polyamidi
Pohjaus: EVAPOLYTEX
Mitat: 80x200, 133x200, 160x230, 200x300 cm
Väri: Valkoinen
Lisätietoa: Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.
Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta. Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella.

VM Carpet 

Arto ja Aila Viita-aho perustivat mattokutomon vuonna 1973 Lappajärven rannalle, Karvalan kylään. Kutomossa valmistettiin alusta lähtien räsymattoja, myöhemmin mukaan tulivat nukka- ja villamatot, sisal, puuvilla ja pellava. VM Carpet valmistaa mattonsa edelleen samalla ystävällisellä ja rehellisellä asenteella, josta ei innovatiivisuutta puutu. Hyvään suunnitteluun on panostettu alusta lähtien ja kutomo onkin tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 20 vuotta.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search