Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Finarte Natur matto Ø150 tummanharmaa

95,00€ 76,61€
95,00€ 76,61€

Yhteensä:

95,00€ 76,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Finarte

Finarte Natur pyöreä juuttimatto sopii ominaisuuksiensa puolesta erityisesti eteiseen ja parvekkeelle. Rouhean maton pintaa kiertää letitetty juutti. Juuttimatto on ekologinen valinta, sillä se on täysin luonnollinen kasvikuitu, joka uusiutuu nopeasti. Mattoa hoidetaan imuroimalla ja paikallisella puhdistuksella. Hellävarainen vesipesu tai ammattimainen pesu käyvät juuttimatolle. Kuivata matto tasaisella pinnalla.

Materiaali: 100% juuttia
Mitat: Halkaisija 150 cm
Väri: Tummanharmaa (Charcoal)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Finarte - Suomalaista tekstiilitaidetta mattojen muodossa 

Finarten perustivat vuonna 1985 tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäki sekä hänen kumppaninsa, liikemies Erkki Immonen. Yritys suunnittelee ja valmistaa käsinkudottuja persoonallisia mattoja eri materiaaleista. Matot on kudottu eettisesti Intiassa samojen yhteistyökumppaneiden kanssa jo 1990-luvulta lähtien.

Perustajaperheen tytär Larissa Immonen johtaa tänä päivänä Finartea ennakkoluulottomasti globaalien virtausten ja ekologisten arvojen aalloilla.

Suunnittelijakaartiin kuuluu jo mainetta niittäneitä muotoilijakonkareita kuin uusia muotoilijalupauksiakin, joista esimerkkinä voi nostaa Suovilla-sarjan luojan Marianne Huotarin.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17