website

-15%

Finarte Dyyni matto 140x200

Koko: 140x200

187,00€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 176,00 €
Materiaali: Kierrätetty puuvilla
Mitat: 140 x 200 cm
Väri: Hiekka, musta
Lisätietoa: Valmistettu käsityönä Intiassa.

Finarte - Suomalaista tekstiilitaidetta mattojen muodossa

Finarten perustivat vuonna 1985 tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäki sekä hänen kumppaninsa, liikemies Erkki Immonen. Nykyisin Finarten värikkääseen valikoimaan kuuluvat muun muassa matot ja tyynyt, sekä muut piensisustustuotteet, kuten julisteet. Brändi panostaa korkealaatuisiin materiaaleihin, kuten luonnonkuituihin, ja suosii kestävää tuotantoa. Finarten matot kudotaan eettisesti Intiassa ja he ovat käyttäneet samoja yhteistyökumppaneita jo 1990-luvulta lähtien. He myös tekevät yhteistyötä käsityöläisten kanssa ja pyrkivät vaalimaan perinteisiä valmistustapoja.

Perustajaperheen tytär Larissa Immonen johtaa tänä päivänä Finartea ennakkoluulottomasti globaalien virtausten ja ekologisten arvojen aalloilla säilyttäen malliston tuotteiden nykypäiväisinä. Useiden Finarten suosituimpien tuotteiden takana on erittäin tunnettuja suunnittelijoita, kuten Saana & Olli tai uusia muotoilijalupauksiakin, joista esimerkkinä voi nostaa Suovilla-sarjan luojan Marianne Huotarin.

Finarten tuotteet ovat tunnettuja niiden kauniista ja ajattomasta designista. Brändi on erikoistunut erilaisten tekstuurien, kuvioiden ja väritysten käyttöön, ja heidän mattovalikoimansa sisältää monenlaisia tyylejä. Finarten tuotteet sopivat niin moderneihin kuin perinteisiinkin sisustuksiin, ja ne tuovat lämpöä ja kodikkuutta tilaan. Brändi on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta ja heidän tuotteitaan myydään ympäri maailmaa. Finarten filosofia on tarjota laadukkaita ja kauniita tekstiilituotteita, jotka kestävät aikaa ja tuovat iloa ja tyylikkyyttä kotiin.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Saana ja Olli

Finarte - Suomalaista tekstiilitaidetta mattojen muodossa 

Finarten perustivat vuonna 1985 tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäki sekä hänen kumppaninsa, liikemies Erkki Immonen. Yritys suunnittelee ja valmistaa käsinkudottuja persoonallisia mattoja eri materiaaleista. Matot on kudottu eettisesti Intiassa samojen yhteistyökumppaneiden kanssa jo 1990-luvulta lähtien. 
Perustajaperheen tytär Larissa Immonen johtaa tänä päivänä Finartea ennakkoluulottomasti globaalien virtausten ja ekologisten arvojen aalloilla. Suunnittelijakaartiin kuuluu jo mainetta niittäneitä muotoilijakonkareita kuin uusia muotoilijalupauksiakin, joista esimerkkinä voi nostaa Suovilla-sarjan luojan Marianne Huotarin.

Samankaltaisia tuotteita

Search