Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

STOFF Nagel kynttilänjalka 3kpl messinki

170,00€ 137,10€
170,00€ 137,10€

Yhteensä:

170,00€ 137,10€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Werner Stoff

Valmistaja: STOFF Copenhagen

STOFF Nagel kynttilänjalkoja yhdistelemällä ja kasaamalla voit rakentaa ainutlaatuisen kauniita kokonaisuuksia. Jo 1960-luvulla tunnetuksi tulleen Nagel-tuoteperheen messinkinen kynttilänjalka huokuu ylellisyyttä ja viimeisteltyä muotoilua. STOFF Nagel kynttilänjalat ovat upea sisustuselementti sellaisenaankin sohvapöydällä tai osana kattausta, mutta täyteen loistoonsa ne pääsevät korkeiden kynttilöiden kanssa.

Yhdessä STOFF Nagel kynttilänjalassa on paikka kolmelle kynttilälle. Werner Stoff kehitteli kynttilänjalan Hans Nagelille 1960-luvulla. Muotoilu henkii skandinaavisuutta sekä minimalistista tyyliä elegantilla viimeistelyllä. Sarjaan kuuluu kynttilänjalkojen lisäksi myös erilaisia alustoja, kynttilöitä ja pieniä maljakoita.

Materiaali: Messinki
Mitat: Korkeus 6.5 cm, halkaisija 10.2 cm
Väri: Messinki
Hoito-ohjeet: Puhdista kynttilänjalka kuumalla vedellä, johon voit tarvittaessa lisätä hieman mietoa pesuainetta tai sitruunahappoa. Kynttilänjalkaa voi kiillottaa messingille tarkoitetulla hoitoaineella.
Lisätietoa: Messinki patinoituu ajan saatossa. Pakkaus sisältää 3 kpl STOFF Nagel kynttilänjalkoja, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

STOFF Copenhagen - Kauniin klassikon paluu

STOFF Copenhagen on tanskalainen yritys, joka otti uudelleentuotantoon suuren suosion 1960-luvulla saaneet Nagel kynttilänjalat. Alkuperäisten Nagel tuotteiden juuret sijoittuvat Saksaan, jossa Nagelin perhe totutteli uuteen, sota-ajan jälkeiseen elämään.

Noin 20 vuotta toisen maailmansodan jälkeen Hans Nagel tapasi arkkitehti Werner Stoffin Kölnissä. Nagel ja Stoff huomasivat pian jakavansa rakkauden kauniisiin asioihin ja laadukkaaseen muotoiluun, mikä rohkaisikin Nagelin kysymään suunnitteluapua Werneriltä.

Hans Nagel kertoi, että hän oli jumittunut Alpeilla lasketelleessaan saamaansa ideaan. Nagel oli reissullaan kaatunut hankeen ja ottanut putoamisensa vastaan kädellään. Tahattoman kaatumisen yhteydessä hänen toisen kätensä kolme sormea muodostivat mitä hienoimman kuvion hankeen ja Nagel ajatteli, että tuo muoto oli saatava taltioitua kynttilänjalkaan. Tästä alkoi Nagelin ja Wernerin yhteinen seikkailu, jonka loppu on maailmanlaajuista historiaa. 

STOFF Copenhagen valmistaa tänä päivänä kynttilänjalkoja samoilla alkuperäisillä piirrustuksilla, mitä hyödynnettiin 60-luvullakin. Näin Hans Nagelin ja Werner Stoffin unelmat ja heidän aikakautensa henki heräävät eloon ilahduttaen nykypäivän muotoilua rakastavia sukupolvia.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17