website

-15%

STOFF Nagel kaukosäädin

5,10€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 5,10 €
Mitat: Pituus 9 cm, leveys 3.9 cm
Lisätietoa: Soveltuu STOFF Nagel by Uyuni LED-kynttilöille. Kynttilät myydään erikseen.

STOFF Copenhagen - Kauniin klassikon paluu 

STOFF Copenhagen on tanskalainen yritys, joka otti uudelleentuotantoon suuren suosion 1960-luvulla saaneet Nagel kynttilänjalat. Alkuperäisten Nagel tuotteiden juuret sijoittuvat Saksaan, jossa Nagelin perhe totutteli uuteen, sota-ajan jälkeiseen elämään. Noin 20 vuotta toisen maailmansodan jälkeen Hans Nagel tapasi arkkitehti Werner Stoffin Kölnissä. Nagel ja Stoff huomasivat pian jakavansa rakkauden kauniisiin asioihin ja laadukkaaseen muotoiluun, mikä rohkaisikin Nagelin kysymään suunnitteluapua Werneriltä. 

Hans Nagel kertoi, että hän oli jumittunut Alpeilla lasketelleessaan saamaansa ideaan. Nagel oli reissullaan kaatunut hankeen ja ottanut putoamisensa vastaan kädellään. Tahattoman kaatumisen yhteydessä hänen toisen kätensä kolme sormea muodostivat mitä hienoimman kuvion hankeen ja Nagel ajatteli, että tuo muoto oli saatava taltioitua kynttilänjalkaan. Tästä alkoi Nagelin ja Wernerin yhteinen seikkailu, jonka loppu on maailmanlaajuista historiaa. 

STOFF Copenhagen valmistaa tänä päivänä kynttilänjalkoja samoilla alkuperäisillä piirrustuksilla, mitä hyödynnettiin 60-luvullakin. Näin Hans Nagelin ja Werner Stoffin unelmat ja heidän aikakautensa henki heräävät eloon ilahduttaen nykypäivän muotoilua rakastavia sukupolvia.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Uyuni Lightning

Samankaltaisia tuotteita

Search