Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

STOFF Nagel by Uyuni LED-kynttilä 2kpl hiekka

36,00€ 29,03€
36,00€ 29,03€

Yhteensä:

36,00€ 29,03€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Uyuni Lightning

Valmistaja: STOFF Copenhagen

STOFF Nagel by Uyuni LED-kynttilöissä yhdistyvät pitkäikäisyys, turvallisuus, kauneus sekä parempi sisäilma. Laadukkaissa kynttilöissä on hellästi välkkyvä ja eläväinen, erittäin aidontuntuinen liekki. Lisäksi kynttilät on valmistettu parafiinivahasta, mikä myös saa ne muistuttamaan aitoa kynttilää.

STOFF Nagel by Uyuni LED-kynttilöitä voi helposti ohjata erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Kaukosäätimellä voi kynttilät ajastaa palamaan 4, 6, 8 tai 10 tunniksi. Lisäksi kynttilät ovat himmennettävissä kaukosäätimen avulla. Ilman kaukosäädintä käytettäessä kynttilöissä on sisäänrakennettu kuuden tunnin ajastin. Mikäli haluat sammuttaa kynttilät aikaisemmin, voi kynttilän pohjan avata ja irrottaa pariston. LED-kynttilät toimivat kahdella AAAA-paristolla, jotka kuuluvat pakkaukseen.

Materiaali: Parafiinivahapinnoite
Mitat: Korkeus 20 cm, halkaisija 1.3 cm (ilman liekkiä)
Väri: Hiekka
Lisätietoa: Pakkaus sisältää 2kpl kynttilöitä sekä 4kpl AAAA paristoja.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

STOFF Copenhagen - Kauniin klassikon paluu

STOFF Copenhagen on tanskalainen yritys, joka otti uudelleentuotantoon suuren suosion 1960-luvulla saaneet Nagel kynttilänjalat. Alkuperäisten Nagel tuotteiden juuret sijoittuvat Saksaan, jossa Nagelin perhe totutteli uuteen, sota-ajan jälkeiseen elämään.

Noin 20 vuotta toisen maailmansodan jälkeen Hans Nagel tapasi arkkitehti Werner Stoffin Kölnissä. Nagel ja Stoff huomasivat pian jakavansa rakkauden kauniisiin asioihin ja laadukkaaseen muotoiluun, mikä rohkaisikin Nagelin kysymään suunnitteluapua Werneriltä.

Hans Nagel kertoi, että hän oli jumittunut Alpeilla lasketelleessaan saamaansa ideaan. Nagel oli reissullaan kaatunut hankeen ja ottanut putoamisensa vastaan kädellään. Tahattoman kaatumisen yhteydessä hänen toisen kätensä kolme sormea muodostivat mitä hienoimman kuvion hankeen ja Nagel ajatteli, että tuo muoto oli saatava taltioitua kynttilänjalkaan. Tästä alkoi Nagelin ja Wernerin yhteinen seikkailu, jonka loppu on maailmanlaajuista historiaa. 

STOFF Copenhagen valmistaa tänä päivänä kynttilänjalkoja samoilla alkuperäisillä piirrustuksilla, mitä hyödynnettiin 60-luvullakin. Näin Hans Nagelin ja Werner Stoffin unelmat ja heidän aikakautensa henki heräävät eloon ilahduttaen nykypäivän muotoilua rakastavia sukupolvia.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17