Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

STOFF Nagel by Ester&Erik kynttilä 6kpl tumma minttu

13,00€ 10,48€
13,00€ 10,48€

Yhteensä:

13,00€ 10,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Ester & Erik

Valmistaja: STOFF Copenhagen

STOFF Nagel by Ester & Erik -kynttilöiden suunnittelun ja valmistamisen takana on tunnettu tanskalainen perheyritys, Ester & Erik. Useissa kauniissa väreissä saatavat kynttilät on mitoitettu ja muotoiltu sopimaan täydellisesti STOFF Nagel kynttilänjalkoihin. STOFF Nagel by Ester & Erik parafiinikynttilät on käsinvärjätty Tanskassa. Laadukkaat, hitaasti palavat kynttilät eivät valuta tai vahingoita kynttilänjalkaasi. Sydänlanka on valmistettu 100% puuvillasta. Yhden kynttilän paloaika on keskimäärin noin neljä tuntia ja pakkaus sisältää kuusi samanväristä kynttilää.


Materiaali: Parafiini, 100% puuvilla
Mitat: Korkeus 29 cm, halkaisija 1.3 cm
Paino: 138 g
Väri: Tumma minttu (Dusty Mint)
Lisätietoa: Pakkaus sisältää 6kpl kynttilöitä. Paloaika 4h.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

STOFF Copenhagen - Kauniin klassikon paluu

STOFF Copenhagen on tanskalainen yritys, joka otti uudelleentuotantoon suuren suosion 1960-luvulla saaneet Nagel kynttilänjalat. Alkuperäisten Nagel tuotteiden juuret sijoittuvat Saksaan, jossa Nagelin perhe totutteli uuteen, sota-ajan jälkeiseen elämään.

Noin 20 vuotta toisen maailmansodan jälkeen Hans Nagel tapasi arkkitehti Werner Stoffin Kölnissä. Nagel ja Stoff huomasivat pian jakavansa rakkauden kauniisiin asioihin ja laadukkaaseen muotoiluun, mikä rohkaisikin Nagelin kysymään suunnitteluapua Werneriltä.

Hans Nagel kertoi, että hän oli jumittunut Alpeilla lasketelleessaan saamaansa ideaan. Nagel oli reissullaan kaatunut hankeen ja ottanut putoamisensa vastaan kädellään. Tahattoman kaatumisen yhteydessä hänen toisen kätensä kolme sormea muodostivat mitä hienoimman kuvion hankeen ja Nagel ajatteli, että tuo muoto oli saatava taltioitua kynttilänjalkaan. Tästä alkoi Nagelin ja Wernerin yhteinen seikkailu, jonka loppu on maailmanlaajuista historiaa. 

STOFF Copenhagen valmistaa tänä päivänä kynttilänjalkoja samoilla alkuperäisillä piirrustuksilla, mitä hyödynnettiin 60-luvullakin. Näin Hans Nagelin ja Werner Stoffin unelmat ja heidän aikakautensa henki heräävät eloon ilahduttaen nykypäivän muotoilua rakastavia sukupolvia.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17