Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Luce kynttilänjalka

39,00€ 31,45€
39,00€ 31,45€

Yhteensä:

39,00€ 31,45€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Luce kynttilänjalan avulla luot kodikkaan tunnelman sisä- tai ulkotilaan. Sana Luce viittaa latinalaiseen "valo" -sanaan ja se kutsuukin sinut lisäämään valoa vuoden pimeimpiin aikoihin. Kirkkaasta, lämmönkestävästä lasista valmistetun Lucen muoto ja pyöreä kahva ovat saaneet inspiraatiota vanhanajan kynttilänjaloista. Antiikkisen muotoilun vastapainoksi modernia twistiä ja puhtautta antaa läpinäkyvä materiaali korostaen samalla sisällä olevaa kynttilää. Lucen korkean muotoilu suojaa kynttilää tuulelta ja vedolta.

Materiaali: Suupuhallettu lämmönkestävä lasi
Mitat: Leveys 14.5 cm, korkeus 14 cm, syvyys 17 cm
Väri: Kirkas
Lisätietoa: Luceen sopii tuikkukynttilä, joka on halkaisijaltaan enintään 6.4 cm. Älä koskaan jätä kynttilää valvomatta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17