Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Holo kynttilälyhty

55,00€ 44,35€
55,00€ 44,35€

Yhteensä:

55,00€ 44,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Holo on herkkä, kirkkaasta lasista valmistettu kynttilälyhty. Kauniiseen Holoon on saatu venyttämällä ja sulattamalla upea muotoilu, jossa kohonneet lasiosat muistuttavat ikään kuin katolta valuvia jääpuikkoja. Ainutlaatuisesta tekotavastaan johtuen jokainen Holo onkin uniikki, sillä niissä voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. Suunniteltu tuikkukynttilöille.

Materiaali: Suupuhallettu lasi
Mitat: Halkaisija 10 cm, korkeus 12 cm
Väri: Kirkas
Hoito-ohjeet: Puhdistus lämpimällä vedellä.
Lisätietoa: Holo kynttilälyhdyissä voi tekotavasta johtuen esiintyä eroavaisuuksia. Älä koskaan jätä kynttilää valvomatta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17