Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Lucia kynttilänjalka

120,00€ 96,77€
120,00€ 96,77€

Yhteensä:

120,00€ 96,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: COMPANY

Valmistaja: Artek

Artek Lucia -kynttilänjalka esittää Lucia-neitoa kynttiläkruunuineen. Neidon silmät ovat suljettuina ja päälaella on paikka kolmelle kynttilälle. Lucia -kynttilänjalka kuuluu COMPANY:n suunnittelemaan Secrets of Finland tuoteperheeseen, johon kuuluu yhteensä seitsemän erilaista käsintehtyä keramiikkaesinettä. Secrets of Finland on osa Artekin FIN/JPN-ystävyyskokoelmaa.

Materiaali: Käsintehtyä keramiikkaa, hiekanvärinen mattalasitus
Mitat: Leveys 18 cm, syvyys 8 cm, korkeus 19,5 cm
Väri: Hiekka

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17