Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Zoo Timer Elihu The Elephant kello

123,00€ 99,19€
123,00€ 99,19€

Yhteensä:

123,00€ 99,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: George Nelson

Valmistaja: Vitra

Vitra Zoo Timer –kellot ovat George Nelsonin graafisesti lystikkäimpiä designeja. Sympaattisiin eläinhahmoihin perustuvat kellot ovat omiaan piristämään vaikkapa lastenhuoneen seinään.Elihu the Eliphant on osa jo vuonna 1965 suunniteltua kellokokoelmaa.

Koko: 25,5 cm
Materiaali: Lakattu puu, painettu silkkikuvio, metalliset viisarit

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17