Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Spindle kello pähkinä

470,00€ 379,03€
470,00€ 379,03€

Yhteensä:

470,00€ 379,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: George Nelson

Valmistaja: Vitra

Vuonna 1947 Yhdysvalloista kotoisin oleva suunnittelija George Nelson sai tehtäväkseen luoda kokoelma erilaisia kelloja. Spindle kello on yksi tämän kokoelman kelloista, joita suunniteltiin 14 erilaista. Myöhemmin Nelson jatkoi kellojen suunnittelua ja suunnittelikin kaiken kaikkiaan yli 150 erilaista seinä- ja pöytäkelloa. Nelson ymmärsi tutkiessaan ihmisten kellon käyttöä, että numeroiden merkitys kellossa on hyvin pieni ja että rannekellojen yleistyessä perinteisen seinäkellon tuli olla myös koristeellinen ja kaunis.

Alkuperäinen kellokokoelma julkaistiin vuonna 1949 ja Vitra otti sen uudestaan tuotantoon vuonna 1999. Pähkinäpuun alkuperämaa on Puola.

Materiaali: Pähkinäpuu, alumiini
Mitat: Halkaisija 57.7 cm
Väri: Pähkinä, messinki

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17