Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Nelson Ball kello pyökki

309,00€ 249,19€
309,00€ 249,19€

Yhteensä:

309,00€ 249,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: George Nelson

Valmistaja: Vitra

Vitra Ball Clock on George Nelsonin suunnittelema seinäkello, joka monien eri värivaihtoehtojen ja pelkistetyn muotoilun ansiosta sopii moniin eri kohteisiin. Ball kellon pääosassa ovat näyttävät puupallot, joiden ansiosta ajan lukeminen on helppoa. Laadukkaalla koneistolla varustettu kello toimii luotettavana ajannäyttäjänä sekä tilaa piristävänä ykistyiskohtana. Nelsonin suunnittelemat kellot ovat olleet aikaansa edellä ja yhä tänä päivänä ne loistavat kotien sisustuksissa ympäri maailman. Numerottomat seinä- ja pöytäkellot ovat ajattomuutensa ansiosta valinta, joka sykähdyttää vuodesta toiseen.

Materiaali: Metalli, pyökki
Mitat: Halkaisija 33 cm
Väri: Pyökki
Lisätietoa: Pakkaukseen sisältyy 1 kpl AA-paristo.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17