Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Infinity pöytä- ja seinäkello messinki

40,00€ 32,26€
40,00€ 32,26€

Yhteensä:

40,00€ 32,26€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Sung Wook Park

Valmistaja: Umbra

Umbra Infinity kello muokkautuu tarpeesi mukaan joko pöytä- tai seinäkelloksi. Messinkireunainen kello on kaunis katseenvangitsija, sijoititpa sen mihin tahansa tilaan. Ohuessa Infinity kellossa on sirot messinkiset viisarit, mutta selkeän kellotaulun ansiosta aikaa on helppo tulkita.

Materiaali: Messinkipinnoitettu teräs
Mitat: Halkaisija 21.5 cm
Väri: Matta messinki
Lisätietoa: Toimii AA-paristolla (ei sisälly). Hiljainen koneisto.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17