Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Buddy pöytäkello

20,00€ 16,13€
20,00€ 16,13€

Yhteensä:

20,00€ 16,13€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Mathew Davis

Valmistaja: Umbra

Umbra Buddy pöytäkellon figuuri kannattelee kellotaulua korkealla päänsä yläpuolella. Mustan kellon valkoiset viisarit erottuvat helposti ja ylimitoitettu minuuttiviisari viimeistelee persoonallisen ulkomuodon. Leikkisä kello on hauska ja piristävä yksityiskohta sisustukseen niin toimistossa kuin olohuoneessakin.

Mitat: 22 x 9 x 8 cm
Väri: Musta, valkoiset viisarit

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17