website

Muoto Collection Kiekko seinäkello musta

134,00€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: Koivu, kellotaulu ja taustapuoli on laminoitu korkealaatuisella laminaatilla
Mitat: Halkaisija 27 cm, paksuus 2.5 cm
Väri: Musta, koivu
Lisätietoa: Pakkaus sisältää liidun, jolla voit koristaa kellotaulua. Liitu ei sovi muiden kellojen pinnalle.

Muoto2

Suomalaisen Muoto2:n lähtökohtana on ollut yhdistää suunnittelu, valmistus ja tuotteiden kehitys saman katon alle. Kahden muotoilijan, Kirsi Pasasen ja Mikko Kentan vuonna 2008 perustama yritys oli ensimmäinen suunnittelutoimisto, jolla oma tuotanto on ollut mukana alusta asti. Muoto2-nimen takana on ajatus muotoilusta tilassa. Lisäksi ajatuksessa oli mukana tuoda esille perustajien lukumäärä. 

Muoto2:lla on vahva sitoutuminen kestävyyteen, ekologisuuteen ja vastuullisuuteen kaikissa tuotantoprosesseissaan. Brändin tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia huonekaluja, keittiötarvikkeita, naulakoita ja hyllyjä. Yksiä tunnetuimpia tuotteita ovat Laine-senkit, Kiekko-kellot ja Primus-ruokapöydät. Pasasen ja Kentan muotoilu korostaa minimalistista estetiikkaa, luonnonmateriaaleja ja käytännöllisyyttä. Siksi kaikki Muoto2:n tuotteet onkin suunniteltu kestämään aikaa sekä fyysisesti, että muotokieleltään.

Yrityksen valmistusprosessi keskittyy laadukkaiden ja kestävien materiaalien käyttöön. He käyttävät esimerkiksi FSC-sertifioiduista puista valmistettua massiivipuuta, kierrätettyä metallia ja ekologisia viimeistelyaineita. Muoto2 pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan valitsemalla kestäviä materiaaleja ja optimoimalla tuotantonsa hiilijalanjäljen. Lisäksi Muoto2:n tuotteet ovat paikallisesti valmistettuja Suomessa. Yritys pitää tärkeänä lähituotantoa, joka edistää paikallista osaamista, työllisyyttä ja kestävää kehitystä. Laadunvalvonta ja käsityön merkitys ovat korkealla tasolla Muoto2:n valmistuksessa, jotta jokainen tuote täyttää yrityksen tiukat laatuvaatimukset.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Kirsi Pasanen & Mikko Kentta

Samankaltaisia tuotteita

Search