Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Paper Collective Sketchbook Abstracts 02 juliste

49,00€ 39,52€
41,65€ 33,59€
49,00€ 39,52€
41,65€ 33,59€

Yhteensä:

41,65€ 33,59€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Jonas Wagell

Valmistaja: Paper Collective

Paper Collective Sketchbook Abstracts 02 kuva on syntynyt arkkitehti ja tuotesuunnittelija Jonas Wagellin luonnoksista. Hän kertoo luonnosten olevan olennainen osa työprosessia. Työvaihe, josta kaikki projektit alkavat. Sketchbook Abstracts-kuvasarjaa varten hän kävi läpi luonnoskirjojaan ja valitsi sieltä muutaman suosikkimuotonsa. Värien ja tekstuurin avulla ne muuttuivat abstrakteiksi ja graafisiksi kokonaisuuksiksi. Osa tämän julisteen tuotoista menee Paper Collective koulun rakentamiseen Nepalissa.

Paperi: 200g pinnoittamaton, FSC sertifioitu, myrkytön
Mitat: 50 x 70 cm
Lisätietoa: Valmistettu Tanskassa Joutsenmerkki-kriteerien mukaisesti.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Paper Collective - Designia ja hyväntekeväisyyttä

Paper Collective tuo yhteen suosikki suunnittelijat, taiteilijat ja kuvittajat, luodakseen inspiroivia ja ikonisia graafisia printtejä sekä tuotteita – hyväntekeväisyyttä unohtamatta. Yrityksen kolme tärkeintä tekijää ovat sosiaalinen vastuu, kestäväkehitys sekä luovat yhteistyökumppanit.

Paper Collective uskoo, että hyvä design tekee muutakin kuin näyttää hyvältä. Joka kerta kun ostat Paper Collectiven julisteen, autat tukemaan yrityksen hyväntekeväisyystavoitteita. Paper Collective rakentaa parhaillaan koulua Nepalissa useille sadoille lapsille. Varat koulun rakentamiseen on kerätty asiakkaiden, taiteilijoiden sekä muun Paper Collective -perheen avulla.

Paper Collective tukee kestävää kehitystä valmistamalla tuotteensa paikallisesti Tanskassa. Tuotteissa käytetään ainoastaan FSC- ja Joutsenmerkittyä materiaalia.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17