website

-15%

Kay Bojesen Näkötaulu juliste 30x40

1 jäljellä

30,60€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 30,60 €
Materiaali: Paperi
Mitat: 30 x 40 cm
Väri: Valkoinen, luonnonvärinen

Kay Bojesen - Hyvän mielen eläinhahmoja 

Kay Bojesen (1886-1958) on modernin tanskalaisen suunnitteluperinteen arvostetuimpia uranuurtajia. Puuseppänä ja taidemaalarina toiminut Bojesen kouluttautui alunperin hopeasepäksi, kun hän kiinnostui 1930-luvulla puun mahdollisuuksista materiaalina. Hän suunnitteli sarjan puisia eläinhahmoja, joiden vetovoima perustuu hahmon karaktäärin ja lapsellisen pyöreiden, "hymyilevien" muotojen täydelliseen sopusointuun. Valikoimasta löytyykin muun muassa Apina, Virtahepo, Seepra, Koira ja erilaisia lintuja.
 

Bojesenin puulelut ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta designista ja perinteisestä käsityötaidosta. Hän halusi suunnitella leluja, jotka kestävät aikaa ja tarjoavat leikkimisen iloa sekä lapsille, että aikuisille. Bojesenin puulelut ovatkin keränneet suosiota kaikenikäisten leikkijöiden keskuudessa. Yksi Bojesenin tunnetuimmista puuleluista on "Kay Bojesen Apina" (Kay Bojesen Monkey), joka esittää istuvaa apinaa. Se on tullut ikoniseksi design-esineeksi ja symboloi tanskalaisen muotoilun ajatonta kauneutta. Apinalle on ostettavissa juhlatilaisuuden mukaan myös tonttulakkeja ja ylioppilaslakkeja.
 

Kay Bojesenin perintö elää edelleen, ja hänen suunnittelemiaan puuleluja valmistetaan ja myydään nykyään Kay Bojesen Denmark -brändin alla. Näitä leluja arvostetaan keräilyesineinä, ja ne ovat myös suosittuja lahjoja eri tilaisuuksiin. Kay Bojesenin työ on vaikuttanut pohjoismaisen designin historiaan ja jättänyt jälkensä lelujen maailmaan. Hänen luomansa puulelut ovat klassisia esimerkkejä tanskalaisesta designista ja edustavat aikatonta kauneutta ja leikkisyyttä. Ikoniset puulelut inspiroivat niin lapsia kuin lapsenmielisiä ilmeikkyydellään ja taidokkaalla käsityönjäljellään. Bojesenin puuhahmot kestävät sukupolvelta toiselle ja tuottavat omistajalleen taatusti iloa ja mielihyvää. 

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Kay Bojesen

Samankaltaisia tuotteita

Search